Review + Look Max Brown eyes palette


vogue11.jpg Het is alweer een tijdje geleden dat ik een ooglook poste. In eerste instantie was ik van plan alleen een review te schrijven over de Max & More 12 color eyeshadow palette.

Maar ik vind het zelf altijd fijn als er ook een look bij is. Dan is het toch een completer plaatje. Daarom heb ik vandaag een review en ooglook van het Brown eyes palette.

brown2.jpg

Het is een simpele palette met 12 kleuren. De deksel is zoals je ziet doorzichtig en je krijgt er gratis een applicator bij (die ik nooit gebruik). De eerste rij bestaat uit koele tinten en de onderste rij uit warme. De palette bevat enkel shimmer oogschaduw kleuren.

brown4.jpg

Hier zie je een swatch van de eerste 3 koele tinten. Ik vind de pigmentatie niet verbluffend. Wel vele malen beter dan je hier op de foto kan zien. Perfect voor rustige ‘everyday looks’.

Vogue1.jpg

Ik heb een look gemaakt met de warme tinten. Daar grijp ik op een of andere manier het snelste naar. Wel heb ik van de koele tinten de witte kleur gebruikt als highlighter.

vogue6.jpgZoals je kunt zien spat de oogschaduw niet van je scherm af. Het is subtiel met wat glinsteringen hier en daar. Ik weet nu al dat ik deze palette veel zal gebruiken voor iedere dag. Weer een toppertje van de Action!

Max & More Brown Eyes 12 color eyeshadow palette is te koop bij de alom geliefde action en kost €0,75 cent en is in nog 5 andere varianten verkrijgbaar. Een meepakkertje dus!