Review: ORS Edge Control


ORS Edge Control1

Als ik ergens veel goeds over heb gehoord is het de ORS Edge Control Hair Gel wel. Een gel die je”baby haartjes” als geen ander in bedwang weet te houden. Hoewel ik mijn “baby haartjes” aardig onder control denk te hebben, kon ik het toch niet weerstaan  deze ORS hair gel te testen.

ORS 2

Dit is de verpakking, olijf groen omdat 1 van de hoofd ingrediënten olijfolie is. De naam van het product dekt ook meteen de volledige lading ORS Edge Control.

ORS Edge Control2

De belofte van ORS Edge Control hair gel is, super hold en glans zonder vlokjes. Tijd om te testen!

edge4

Hierboven mijn haargrens zonder product, op zich heb ik geen last van hele wilde baby haartjes maar het kan altijd beter..

edge5Tada.. het resultaat na een klein puntje van de ORS Edge control op de haargrens te hebben aangebracht. Het verschil is over duidelijk, dit product geeft je ultieme controle over zelfs de kleinste haartjes. Wat een top product!