Review: PERFECT TOUCH Creamy Concealer


PerfectTouchconcealer2 Concealer is de basis van mijn make-up. Klinkt vreemd want dat is voor de meeste foundation. Maar foundation is iets wat niet echt op zijn plek is op mijn koppie. Met concealer licht ik de juiste plekken op en werk ik ook weer vervelende spots weg. Daarom ben ik altijd wel ‘on the hunt’ als het op concealer aankomt.

Bij bigbazar zag ik deze Perfect Touch creamy concealer. Het is een stick concealer die uitermate handig is in gebruik. Het achterste zilveren gedeelte is een draaimechanisme die de concealer omhoog brengt. Tot zover ben ik super enthousiast. Misschien is dit wel een hele goeie net zoals mijn hollygrails: catrice concealer of de fitme concealer.

Perfecttouch03

De eerste perfect touch concealer is de kleur #02. Deze heb ik ook echt gekocht om als concealer te gebruiken. Alleen heb ik deze op de bovenkant van mijn hand getest zoals te zien je op de bovenstaande foto. Terwijl ik beter weet. De bovenkant van mijn hand is niet gelijk aan de kleur in van mijn gezicht. Het is namelijk een tint lichter.

Wat maakt dat deze concealer niet genoeg oplicht voor mijn tint. Ook is de ondertoon roze ( wat in de winkel anders leek) en ik heb met mijn complex een gele ondertoon nodig.

Note to self: test foundation en concealer op de binnenkant van je arm

Perfecttouchcreamyconcealer4

De tweede perfect touch concealer is de kleur #04. Deze heb ik gekocht om mee te shapen en contouren. Ik was erg benieuwd naar het effect van de donkere variant. Shapen doe ik tot nu toe altijd met een poedervormige bronzer en daar wil ik best verandering in brengen.

Ik ben best tevreden over de donkere creamy concealer. Het is superhandig om simpel en snel te contouren. Vooral voor het shapen van mijn neus is deze stick echt easy breazy. Het enige nadeeltje is de rode ondertoon van perfect touch concealer #04. Dat is iets wat gebruikelijk is, de meeste budget concealers hebben een roze/rode ondertoon. Wat mij niet misstaat, ik kan het hebben. Maar concealer met een gele ondertoon staat mij toch het best.

Conclusie: deze concealer sticks zijn echt super budget! Wat maakt dat ik de prijswaarde verhouding prima vind. Het dekt goed, droogt niet uit en blijft goed zitten.

Perfect touch creamy concealer kost €1,49 en is te koop bij bigbazar.

 

Wat is jouw ondertoon, rood of geel?