Review: Pudding voor golvend, krullend & kroeshaar


Mooi natuurlijk haar. Wie wil dat nou niet? Toch gaan de meeste van ons dagelijks in de weer met een stijltang, krultang of föhn. Want we ‘temmen’ ons haar graag. Het moet super stijl of perfect gekruld zijn. En daar zorgen wij wel voor..

Ik ben een echte voorstander van je natuurlijke haar accepteren. Het kan niet goed zijn om regelmatig hitte te gebruiken voor je haar. Ook al gebruik je een heatprotective spray. Heb je een slag, krul of kink in je haar? Own it! Dit wil niet zeggen dat je ‘hair do’ niet kan afwisselen. Maar het is heel belangrijk dat je haar ook time-off krijgt. Dagen, weken dat je je haar zichzelf laat zijn.

Als je eenmaal zover bent dat je je natuurlijk haar wilt rocken, dan heb je nog wel het juiste haarproduct nodig. Heb je golvend, krullend of kroeshaar? Let dan goed op want vandaag review ik een creme pudding speciaal voor dit haartype.

Zoals mijn vaste lezers weten gebruik ik alleen sulfaat en parabeen vrije haarproducten. Aan deze harde eis voldoet deze Curl Lala custard van Aunt Jackie’s.

De pudding is verrijkt met shea butter en olijfolie goede ingrediënten voor droog haar. Als je de pot opendraait komt er een geur vrij en niet zomaar een geur. Deze pudding ruikt zo lekker, niet normaal!

DSC04206

De pudding heeft een mooi lila kleurtje en is kwa substantie eerder te vergelijken met vla dan met pudding. De Curl Lala custard smeert makkelijk uit en plakt niet.

I woke up like this *Beyonce voice* haha. Op de bovenstaande foto zie je hoe mijn haar een dag na het wassen en zonder enige haarproduct eruit ziet. Je kan duidelijk zien dat m’n haar erg droog is en weinig kruldefinitie heeft.

DSC04207

In schoon, onbehandeld haar breng ik een kleine hoeveelheid Curl Lala custard aan. M’n haar kan wel wat voeding gebruiken.

En viola dit is hoe mijn krullen eruit zien mét de auntie Jackie’s Curl Lala custard. Gevoed, pluis-vrij en gedefinieerd. Ook behoud m’n haar volume en wordt het haar niet krokant maar blijft zacht en soepel.

Het is volgens mij al duidelijk. Ik ben meer dan tevreden over de Curl Lala pudding! Een pudding boordevol ingrediënten die goed zijn voor je haar en doet wat het beloofd. It doen’t get much better than this!

De Auntie Jackie’s Curl Lala custard is o.a. hier te koop voor €6,50 of bij het kruidvat voor €7,99