Review: Silky Blush Secret it-girl


it3.jpg

Blush houdt me wel bezig de afgelopen dagen. Eerst het artikel over ‘too much blush‘ en vandaag een blush review. Ik heb zo mijn fases :D . Deze Essence Silky Blush Secret it- girl kocht ik omdat ik een koraal-kleurige blush in mijn stash mis.

it9.jpg

De verpakking van Essence producten vind ik niet heel spannend vandaar dat ik daar deze keer geen aandacht aanbesteed. Het motiefje op de blush vind ik daarentegen wel heel leuk. De kleur van de blush heb ik al verklapt, koraal. Ook heeft de blush kleine goude shimmers. Dit is mooi om de jukbeenderen te highlighten.

it5.jpg

De pigmentatie lijkt in eerst instantie matig. Terwijl ik het aanbracht merkte ik dat het alles behalve matig is! Voor dat ik het door had was het een gevalletje ‘too much blush‘ LOL!

it10.jpg

Hier zie je het gecorrigeerde resultaat. Ik vind het een mooie everyday blush. Wel merk ik dat er weinig van het koraal kleurtje overblijft als ik het op m’n cheeks aanbreng. Maar dat ligt denk aan mijn huidskleur, het wordt bij mij eerder peachy. Ook mooi! Of is het een perzik-kleurige blush, wat denk jij?

Essence Silky Blush Secret it- girl kost €2,59 en is o.a. hier te koop.