Review: So me ontharingscrème


DSC04106

Als er iemand de perfecte persoon is om ontharingscrème te testen, dan ben ik het wel. Ik ben een behoorlijk donker behaard mensje. Wat maakt dit ik lekker vol haar heb maar ook genoeg ongewenste haartjes die je duidelijk kan zien. Zoals haartjes op de bovenlip *fluistert* de snor.

Vele van ons hebben haartjes op de bovenlip. Zo niet cute! Dus wat te doen? Weghalen die handel! Tot voor kort deed ik het verwijderen van de snor met harsstrips van Veet. Ik was er behoorlijk tevreden over maar ik heb nogal een lage pijn grens. En ieder keer wanneer ik weer moest harsen zag ik er tegenop. Het deed niet eens zoveel pijn maar dat moment van het eraf rukken iekkkk, niet fijn.

Gelukkig heb ik iets veel prettig kunnen vinden, ontharingscrème. Ik heb wel eens eerder ontharingscrème gebruikt maar die onthaarde helemaal niets. Over deze creme van de action hoorde ik goede dingen dus ik dacht, i’ll give it a go.

DSC04111

De ontharingscrème breng je royaal aan met de spatel die je er gratis bij krijgt te zien op de eerste foto. Vervolgens laat je het een minuut of 5 z’n werk doen. Daarna schraap je met de spatel de creme en de haartjes van je bovenlip af spannend…

DSC04115

En warempel het werkt! De haartjes laten los of worden los geweekt. Ik weet niet precies hoe het werkt maar wat ik wel weet is dat het werkt. Me so happy! Een lekker makkelijk manier of verlost te zijn van die akelige haartjes op m’n bovenlip. Klein minpuntje is wel dat ik de geur niet zo fijn vind. Maar dat zal de pret echt niet drukken. Harsen is voor mij verleden tijd, ik ben helemaal blij met deze ontharingscrème :D

De So me ontharingscrème was te zien in mijn laatste shoplog waar je ook kunt zien wat het kost en waar het te koop is.