Review: W7 In The City palette


W7inthecity2

Dat je als beautyblogger van make-up smult is geen geheim. Van high-end tot drogisterij make-up ik kan het allemaal waarderen. Ik heb niet specifiek een voorkeur voor het een of het ander. Maar aangezien ik toch wel aan mijn geldbuideltje moet denken word ik van make-up merken zoals W7 erg blij.

W7 staat er bekend om, dupes te maken van high end cosmetica brands. En W7 in the city natural nudes is de dupe van de Urban Decay Naked Basic II palette.

inthecity7

W7 wijkt niet af van de tinnen blik als verpakking zie ook W7 in te buff. Wel is deze variant wat kleiner wat handig is voor on the go. De kleuren zijn matt, naturel aarde tinten die helemaal mijn ding zijn. Ideaal voor een goede basis of everyday look.
w7inthecity3

Hierboven zie je de kleuren op een rij: Wigwam, Troy, Brass, Touch, Autumn, Andrea.

inthecity8

En dan de swatches. Ik moet zeggen dat ik super tevreden met de pigmentatie. De oogschaduw is wel wat poederig te merken bij de aanbreng. Maar voor lichte nude kleuren is het prima, ik kan hier zeker mooie looks mee maken.

 

W7 in the city is deze week voor een actie prijs van €3,99 te koop bij Big Bazar