Review|KMS California| Curl Up producten


Curl up 3In deze video laat ik 2 nieuwe haarproducten voor krullend haar zien. Een curling balm en aan wave foam en omdat ik het zelf altijd prettiger vind om het resultaat met mijn eigen ogen gezien, test ik de producten meteen uit. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan snel op play!

           Op dag 3 krullen test ik de hair balm & wave foam van KMS california haarproducten. En ik kan je vertellen dat is laaiend enthousiast ben over de producten!

De Curl up curling balm voedt het haar gaat pluis tegen en definieert de krullen super mooi. De Curl up wave foam is een mousse die precies de juiste hold geeft aan het haar waardoor de krullen boucy en vol volume zijn.

De CURL UP producten en nog veel meer haarproducten zijn in de webshop haarwereld.nl te koop.

KMS1

 

Wat is op dit moment jouw favoriete haarproduct?