Rimmel lasting finish by Kate Lipstick


KateRimmelBYB

Is het lipstick of lippenstift? Hoe je het ook noemen wilt ik begin er steeds meer van te houden. De Rimmel Kate lipstick is al een tijdje te koop. Voorheen kon ik lipstick wel mooi vinden bij een ander maar ik was gewoon geen ” lipstick meisje “. Iedere euro daaraan gespendeerd was er dan ook één teveel. Tegenwoordig is dat wel anders lol.

Toen ik eindelijk deze twee hele leuke kleurtjes wist te scoren kon mijn geluk niet op. Ik vind Kate Moss alleen al een pracht vrouw. Een petite pittig dametje, ik hou er wel van :)

SwatchesBYB

De lasting finish by Kate is een fijne romige lipstick die makkelijk smeert. De pigmentatie is geweldig. Eén keer stiften en de lippen zijn volledig gedekt. Velletjes of lijntjes worden niet geaccentueerd en de lipstick blijft makkelijk uren zitten.

RimmelKOranje

Dit is nummer 12 van de lasting finish by Kate. Een subtiele koraal achtige oranje kleur. Normaliter ben ik niet zo van de oranje lipkleuren maar deze vind ik echt super cute, een leuk zomers kleurtje.

BordauxRimmel

Dit is nummer 09 van de lasting finish by Kate. Een bordeauxrode kleur waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik weet al wat ik met Valentijnsdag op mijn lippen stift. Ik vind dit zo een mooi romantisch kleurtje. Vooral in de winter kan een donkere lipkleur prachtig staan.

Ik ben hartstikke blij om Kate eindelijk aan mijn lipstick stash toe te voegen. Ik kan niet wachten om mooie looks te creëren.

De lasting finish by Kate lipstick kost €9,50 en is o.a. bij bol.com te koop

Welke kleur vind jij het leukst, koraal oranje of bordeaux?