Rimmel lipgloss met hyaluronzuur die je lippen echt voller maakt


Rimmel Vinyl Max
Nu het winter is neig ik vanzelf naar donkere kleurtjes. Ook als het op ligloss aankomt. De Rimmel Vinyl Max 401 obsession heb ik de afgelopen weken het meeste op. Het is een makkelijk smerende romige lipgloss met een hele mooie glinstering.

De lipgloss heeft een mint-achtige smaak en laat je lippen tintelen. Dit tintelend effect zorgt voor dat je lippeneen voller aan voelen. De Vinyl Max bevat namelijk hyaluronzuur die je lippen als het ware opvult, hierdoor verminderd het de fijne lijntjes en zien je lippen er ook echt voller uit.

Applicator

De applicator, die mag er wezen! Het borsteltje is zacht en extra groot. Dit maakt dat de liploss makkelijk en snel in één keer aangebracht kan worden. Hier mogen andere lipgloss fabrikanten wat mij betreft een voorbeeld aannemen. Hoe mooi ik de lipgloss ook vind, als de applicator niet fijn is dan laat ik het links liggen.

LipglossBYBBehalve dat je lippen er voller uitzien voelen ze ook zachter en gladder aan.  De lipgloss plakt niet en blijft perfect zitten. De werkelijke kleur op de lippen is bij mij dieprood burgundy achtig. Ik heb van mezelf al volle lippen (thanks mam :) ) en Rimmel Vinyl Max doet er nog een “schepje” boven op lol.

De Vinyl Max 401 obsession is onder andere hier te koop.

Wat op dit moment jouw favoriete lipgloss?