Sally Hansen Lip Inflation review


Nude lipgloss

Nude lippies ik kan er geen genoeg van krijgen. Het kan altijd en past overal bij. Sally Hansen is bekend om nagelverzorging, lakjes etc. Maar Sally Hansen heeft ook lipgloss. Dit is de Sally Hansen sheer Mocha een prachtig nude kleurtje.

Na de koop zag ik pas dat er lip inflation op stond. Alweer zo’n plump effect gloss, die heb ik al van Rimmel.

De vraag blijft natuurlijk altijd of het product ook doet wat het belooft.

Maar voor mij maakt dat deze keer niet zoveel uit ik heb het puur voor de kleur gekocht.

Sally Hansen Lipgloss

Wanneer je de gloss opendraait, komt er er toch een zoete geur op je af. De geur doet me denken aan Hubba Bubba kauwgom waar ik als kind gek op was, ik vind het wel lekker :) . Het kwastje smeert prettig maar is niet speciaal, het doet wat het moet doen.

Tijdens het aanbrengen gaan je lippen een beetje tintelen en het begint lichtelijk warm aan te voelen. Misschien toch wel goed dat ik nu twee die van plump effect lipglossen heb want nu kan ik het goed vergelijken. Deze tinteling is duidelijk minder dan die van de Rimmel gloss. De gloss is niet te dik en smeert fijn over de lippen.

NudeGloss

Sally Hansen Lip Inflation zegt te werken met een nieuwe hydro-collageen complex formule die de lippen als het ware op pompt. Ook bevat de lipgloss kaneel extracten en andere ingrediënten die de lipkleur verbeteren en er mooi roze uit laat zien.

Ik vind dit een mooie lipgloss die goede blijft zitten en glimt als een malle. Het haalt het roze in me lippen naar boven zoals het belooft. Het plumping effect daar en tegen, die is matig in vergelijking met de Rimmel Vinyl Max. Maar als je net als mij alle volle lippen van jezelf hebt is dit een prachtig pink/nude glossje, ideaal voor iedere dag!

De Sally Hansen Lip Inflation is voor zover ik weet niet te koop in Nederland. Je kan het wel vinden op ebay.

Koop jij weleens wat op ebay?