Shoplog: Miss Sporty ‘the Miaoww Look’


Miss Sporty Miaoww Look

In mijn make-up stash is er één item waar ik nog steeds niet mijn holy grail van heb gevonden.. Welke denk je dat het is..?Mascara! Juist. Ik heb er al zoveel geprobeerd zowel high-end als budget. Maar de perfect ben ik nog steeds niet tegen gekomen. Of toch wel?

Ik heb namelijk veel goede reviews over de Miss Sport Studio Lash The Miaoww Look gelezen. En heb toen maar meteen gebruik gemaakt van de 2+1 gratis actie die ook te zien was in de Best Beauty Buy week 25.

Mascara Miss Sporty Hier zie je Miss Sporty The Miaoww Look. Een frisse mintgroen verpakking met kunststof haartjes aan de borstel. De borstel heeft verschillende kammetjes wat maakt dat je ieder haartje bereikt. Ook is de kleur mascara intens zwart.

Cateyes

Dezelfde ‘Miaoww Look’ lijn heeft ook een ‘super precise liner’ eyeliner in pen vorm. Deze eyeliner zou moeten zorgen voor de perfecte cat eye.

Eyeliner

Hoewel een pen eyeliner erg handig kan zijn, gaat mijn voorkeur toch uit naar een liquid eyeliner. Deze Miss Sporty Studio Lash eyeliner is ideaal. Het heeft een intens zwarte kleur en brengt heel precies aan.

Twinpack Ook kocht ik deze  Miss Sporty twin pack met roze nagellak en een tweedelige bronzer. De bronzer is goudbruin en heeft me toch een pigmentatie, geweldig!

Hieronder de prijzen:

Miaoww Mascara  €3,99

Miaoww Pen Eye-liner €3,49

Precision liquid Eye-liner  €2,99

Twinpack nagellak & bronzer  €1,29

 

Waar wil jij een review van zien?