Simpel shapen met Essence blush brush


Shape_Fotor_Collage

In de afgelopen jaartjes ben ik niet bepaald gewenst (lees: obviously) een aantal kilo aangekomen. Hoewel het me niet echt misstaat, merk ik wel dat de vorm van mijn gezicht is veranderd.

Waar ik vroeger een slank ovaal kopje had lijkt de vorm van mijn gezicht nu eerder vol en rond. Een rond gezicht maak je weer heel anders op. Dit type gezicht kan je het beste contouren en shapen om toch meer definitie te krijgen.

Voorheen was dit niet echt nodig. Mijn jukbeenderen sprongen er vanzelf uit. De ovale gezichtsvorm is namelijk de gezichtsvorm die vrij weinig tot gaan shaping en contouring nodig heeft.

foto 2

Op de bovenstaande foto zie je dat ik met de Essence brush mijn gezicht heb geshaped. Dit doe ik door een duckface te maken. Zo kan ik op de juiste plek onder mijn jukbeenderen bronzer aanbrengen. De bronzer die ik gebruik is de Gaint Bronzer in de kleur medium.

De brush werkt ge-wel-dig! Door de schuin afgesneden haartjes creëer je als het ware een schaduwlijn. Door schaduw onder de jukbeenderen te creëren komen je cheeks mooi uit en oogt je gezicht smaller. De haartjes zijn super zacht en dit maakt dat er geen harde donkere lijn ontstaat maar mooie subtiele schaduw.

De gaint bronzer kost €2,99 en deze is te koop bij Primark.