Spotgoedkope gezichtsreinigings doekjes


Dat ik niet zonder schoonmaakdoekjes kan verklapte ik al in de ‘mei opgemaakt video‘. Maar dat zijn niet de enige doekjes die ik dagelijks gebruik. Gezichtsreinigings doekjes zijn voor mij ook onmisbaar.Ik heb verschillende soorten uitgeprobeerd. Kwa verpakking kan het nog wel verschillen maar als het op reinigen aankomt, werken de meeste doekjes toch hetzelfde.

Ik was weer eens door m’n doekjes heen en had dus een refill nodig. Normaliter grijp ik meteen naar de kokos gezichtsdoekjes van de Action maar deze Beau gezichtsreningings doekjes trokken mijn aandacht.

Het is voornamelijk de jojoba olie die mijn aandacht trok. Ik heb hier veel goede dingen over gelezen dus het leek mijn een perfect ingredient voor gezichtsreinigsdoekjes die ik dagelijks gebruik. De doekjes bevatten ook kamille, aloe vera en een milde lotion maar gelukkig geen alcohol.

De doekjes werken prima. Reinigen gaat zonder moeite en het geeft je gezicht een verfrissend gevoel.

Het is me nooit eerder opgevallen dat gezichtsreinigings doekjes een houdbaarheidsdatum hebben. Wat ook erg opvallend aan deze doekjes is, de prijs. Deze Beau gezichtsreinigings doekjes kosten maar 0,19 eurocent voor 25 doekjes!! Ik kon mijn ogen niet geloven.

Ik heb er eentje meegenomen om uit te proberen want voor zo’n een spotprijs ga je bijna denken dat er iets mis moet zijn. Maar niks is minder waar! De doekjes zijn van prima kwaliteit en ik ga woensdag opnieuw naar de action om deze doekjes veelvuldig in te slaan.