Tag: Been there done that


Als je mij vraagt waar ik echt van geniet, dan is mijn antwoord reizen. De ervaring, het euforisch gevoel en maken van nieuwe herinneringen.

Toen ik de ‘Been there done That’ tag op het blog van MaisondeMelanie las leek het me leuk om deze tag ook in te vullen. Het leuke aan deze tag is dat ik je een beetje mee kan nemen in ‘where i’ve been and what i’ve done’ :D Lees & kijk snel verder

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

Belgie
Frankrijk
Engeland
Spanje
Italie
Turkije
Egypte
Suriname
Frans Guyana
Amerika
Thailand
Curacao
BonaireNYC

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Waar wil je echt nog een keertje heen?

Dat is makkelijk Australie! De reis erheen alleen al lijkt me geweldig. Het feit dat het helemaal aan de andere kant van de wereld is maar ze er gewoon Engels spreken, zo apart!

Wat is jouw meest ideale vakantie?

Zon, zee, strand, leuke activiteiten & shoppen!DSC00444

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Dat is zonder nadenken, Thailand! De sereniteit die daar te vinden is wow. Thailand heeft de mooiste bounty stranden die ik ooit heb gezien. Het eten is er voortreffelijk, de mensen zijn super vriendelijk. Thailand is voor mij echt paradijs op aarde!

Wat is je favoriete vakantiefoto?

436

Met wie ga je meestal op reis?

Dat is door de jaren heen veranderd. Voorheen ging ik altijd met de familie. Toen ik wat ouder werd met vriendinnen & tegenwoordig met mijn vriend.Cura

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Daar hoef ik ook niet lang over na te denken, zonvakantie! Ik heb echt een ‘sunchild’. Ik leef enorm op van zonnestralen.

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Duitsland staat op de planning en als het echt meezit dan nog Aruba :D
Dol

Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Zuid-Afrika. Ik heb begrepen dat het daar echt prachtig is, dus daar ligt het niet aan. Maar de ‘apartheid’ leeft daar nog heel erg. En dan heb ik daar niks te zoeken. Als zwart & wit apart hadden moeten blijven… had ik niet eens bestaan. Het ligt in zo’n geval niet aan de plaats zelf maar aan de mensen.