The beauty blogger tag


Ik blog precies 4 weken. Ter ere van dit heugelijk feit :) beantwoord ik de vragen van “The beauty blogger” tag. Zo kun je deze beginnende beauty blogger (Moi) een beetje beter leren kennen.

Beauty blogger Tag

1) Is je haar stijl of gekruld van zichzelf? Ik ben van nature een echte krullenbol. Krullen zijn niet altijd even makkelijk. Maar nu dat ik weet wat mijn haar nodig heeft zou ik geen ander haartype willen.

2) Verf je je haar zelf of laat je dit bij de kapper doen? Ik laat dit bij de kapper doen. Zelf verven durf ik niet.

3) Draag je altijd make-up? Nee. Dat zou ik eigenlijk wel willen want ik kijk meestal uit naar mijn opmaak momentje. Maar ik kan er gewoon weg niet altijd tijd voor maken. En om nou voor dag en dauw op te staan om te te make-uppen.. nehh ik slaap liever iets langer door :)–more–>

4) Hoe lang ben je bezig met je make-up? Oei,dat is een lastige ik heb het nog nooit getimed maar ik denk dat ik een minuut of 10 bezig ben. Soms langer en dat ligt dan aan mijn wenkbrauwen daar kan ik nog weleens perfectionistisch mee zijn.

5) Wat doe je het eerst: je gezicht of ogen? Wenkies!

6) Hoe vaak lak je je nagels?  Nu dat ik gel nails at home van Essence gebruik lak ik mijn nagels om de 10 dagen. Dat is weleens anders geweest.

7) Lak je je teennagels ook in de winter? Ja zonder nagellak vind ik mijn teentjes geen gezicht lol.                                                                 

8) Wat is je favoriete parfum? Flowerbomb van Viktor&Rolf.

9) Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen? Vorig jaar had ik een ingeving out of the blue. Mijn ingeving was: de best mogelijke versie van mezelf zijn. Ik stopte met fastfood en frisdrank. Eigenlijk alles wat niet goed voor me was.                                                          

Ik begon met sporten en dagelijks gezond te koken. Ook mijn uiterlijk moest eraan geloven. Ik knipte na 5 jaar eindelijke  m’n dode punten en meer af ook gaf m’n wenkies een hoog nodige make-over en harsten voor het eerst me snor weg ieekk. Toen het op het bedenken van de naam aankwam was het dan ook makkelijk. Bestyou….beauty!

10) Lees je de comments op je artikelen altijd? Maar natuurlijk dat is het allerleukste van bloggen, de comments. Lieve lezers die een reactie hebben op iets wat ik heb geschreven, hoe cool is dat?! Ik reageer ook zoveel mogelijk. Het liefst overal op maar dat is denk ik een beetje too much.

x