Tip: Sleek Matt Me Birthday Suit *Kylie Jenner Style*


MatteMe2

This is why i love sleek! Natuurlijk ogende plump lippen, het liefst matt. Al maanden een hotter than hot. De zogenoemde Kylie Jenner Lips. Ik heb er op los gezocht! Ben gaan experimenteren met verschillende soorten lipliners, combineerde meerdere lipsticks. Alles voor  die ‘it’ kleur. Soms kwam ik in de buurt, leek het, maar

uiteindelijk was het het toch ieder keer.. net niet.

MatteMe4

Maar ik had mijn geliefde Sleek over het hoofd gezien. Shame on me! Sleek heeft namelijk ‘Matte Me Ultra smooth lip creams’ uitgebracht. In verschillende prachtige kleuren die matt opdrogen. In de reeks mooie tinten is er 1 die er met kop en schouders tussen uit steekt en die als maar ‘out of stock’ is. De gewilde Kylie Jenner Lippie ‘Birthday Suit‘. Na een poosje geloerd te hebben was het moment eindelijk daar… i got it!

Matt8Mee

De applicator is in het begin een beetje wennen. Het voelt harsh aan tijdens het aanbrengen. De lip cream is romig en smeert makkelijk op de lippen ondanks de applicator.  Binnen ongeveer 30sec droogt de lip cream volledig matt op, GORGEOUS!

MattMe5

Zoals hierboven te zien ‘Sleek Matt Me’ in de kleur birthday suit. Het is super matt en voelt eventjes apart aan omdat het zo snel opdroogt. Ondanks de matte finish maakt de lip cream de lippen niet droog. Ook blijft het uren goed op je lippen! Burgers, ijs, nacho’s ik heb het allemaal weg kunnen werken terwijl mijn lippen er fabolous uit bleven zien :D

De naam is toepasselijk want het zou zo mijn echte lipkleur kunnen zijn, als we in een perfecte wereld zouden leven :p
MatteMe6MatteMe777

 

Sleek Matte Me Birthday Suit kost €6,50 en is o.a. hier te koop.

 

Wat is jouw favoriete nude Kylie lip cream/gloss/stick?