Update: nieuw schema!


BlogschemaBloggen met regelmaat daar gaat dit artikel over. Ik blog nu ongeveer anderhalf jaar en dat is niet zonderslag of stoot gegaan. De eerste 6 maanden ben ik er full force tegenaan. Iedere dag kwam er een artikel online. Inspiratie en motivatie genoeg en daar plukte ikheel snel de vruchten van. Na 6 maanden werd het een stukje lastiger. Mijn creativiteit werd minder, het ‘echte’ leven combineren met blogger zijn voelde aan als een hele opgave.

Ik ben er toen ik ook een paar maanden tussenuit gegaan. Met alle gevolgen van dien.. Nu ben ik al alweer een tijdje lekker bezig maar echt regelmaat zat er nog niet helemaal in. Daar ga ik vanaf nu verandering inbrengen met een nieuw schema!

Vanaf vandaag komen er  4 artikelen per week online:

  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Dit is een schema waarvan ik weet dat ik het haalbaar is en ik vind het belangrijk om consistent goede content te posten.

 

Wat vinden jullie van het nieuwe schema?