Update wimpergroei serum


Update.jpg

Een aantal weken geleden postte ik het artikel Wimper groei serum L’oreal. Ik gaf aan deze serum te testen en dat is precies wat ik heb gedaan.

Ik heb de serum op mijn nachtkastje gezet zodat ik deze s’avond voor het slapen gaan aan zou brengen. Mijn streven was iedere avond maar dat is ‘m niet geworden. Als ik aan het einde van de dag mijn kamer binnen strompel, plof ik op m’n bed en val ik als een blok in slaap.

Na verwijderen van mijn make-up was een beter moment. Ik heb het serum zo vaak mogelijk aangebracht. De applicator is een beetje apart maar na een paar keer gebruiken snapte ik het wel.

Wimpers

Dit zijn mijn wimpers voor het serum.

DSC03924

Dit is na het serum. Persoonlijk merk ik dat mijn wimpers voller van het serum zijn geworden en ietsjes langer. Ik had totaal geen verwachtingen van dit serum maar het blijkt toch echt te werken!

Ik blijf het wimper groei serum van L’oreal gebruiken tot dat ik ‘bambi lashes’ heb haha dream on Kim. Eindconclusie: fijne serum effect is niet verbluffend maar alle beetjes helpen. And i can use all the help i can get als het op mijn wimpertjes aankomt :D