Verbeterde formule Kruidvat cremevoeding


Cremevoeding kruidvat

Een van mijn allereerste blogartikelen ging over dit product. De cremevoeding van het Kruidvat. Man-o-man wat was ik laaiend enthousiast over dit product.

Je leest het goed, was. Dit is namelijk nogal tricky spul blijkt achteraf. Het zit zo, toen ik de creme net gebruikte leefde m’n haar enorm op. Mooie bouncy lokken, goed gedefineerde krullen the whole shebang!

Dus wat doet Kim? Ze gebruikt het all day errday, ik kon er geen genoeg van krijgen. Ik had m’n haar nog nooit zo mooi en handelbaar gezien. Je voelt de bui volgens mij al hangen, ik gebruikte dit spul veel te teveel. En alles wat te is, is niet goed.

Na een maand of 7/8 merkte ik dat m’n haar er minder volumineus uit ging zien.

Nieuwe formule

Al googlende kwam ik eracht dat ik niet de enige was, die the down side van de Kruidvat cremevoeding meemaakte. Verschillende meiden gaven aan dat hun haar dunner leek te worden vanwege de cremevoeding. Thats some serieus ish dacht ik bij mezelf.

Precies in de periode dat ik stopte met de cremevoeding, bracht Kruidvat een verbeterde formule van de creme uit.

Deze gebruik ik nu een maand of drie ik merk duidelijk verschil kwa volume. Waar het ‘m precies in zit weet ik niet. Ik kan wel zien dat er bepaalde ingredienten uit zijn gehaald en er weer andere bij zijn gekomen.

DSC03817

What ever the case may be, volgens mij hebben ze het probleem weten te fixen.

Ik heb me wel voorgenomen om niet meer zo overdadig gebruik te maken van dit of ieder ander haarproduct. Hoe enthousiast ik ook ben. Het is goed om af te wisselen. En af en toe helemaal niks in je haar moet ook kunnen, dit geeft het haar ruimte om op adem te komen.

Heb jij de verbeterde cremevoeding al uitgeprobeerd?