Wat maak aantrekkelijke mensen zo aantrekkelijk?


Beauty.jpg

Je denkt misschien dat een verfijnd gezicht of een prachtig lijf een persoon aantrekkelijk maakt. Maar meer dan alles, is het een persoons innerlijk geloof dat hij/zij aantrekkelijk is wat maakt dat die gene goed bij andere in de smaak valt.

Het is waar, je verschijning kan een bonus zijn maar het is iets wat makkelijk vervaagd, wanneer karaktertrekjes naar voren komen. De ‘glow’ van zelfvertrouwen en sex-appeal komt van binnenuit. Sommige van de meest geliefde celebrities (Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Jay Z) zijn niet moeders mooiste. Maar hun stralende zelfverzekerdheid en geloof in zichzelf maakt hen super aantrekkelijk.

Beauty2.png

Zelfs Shrek de Oger ziet er loveable en lief uit als je hem eenmaal leert kennen. Vind je niet?

De eerste impressie hangt niet altijd af van je uiterlijk. Maar dat moet je zelf ook echt geloven. Innerlijke schoonheid helpt je om je comfortabel te voelen bij je uiterlijk. Het is als het ware een vicieuze cirkel. Je moet er geloof in hebben om het uit te kunnen stralen. Het één staat niet los van het ander.Beauty3.png

Onthoud knap of mooi zijn kan je laten stralen maar het is innerlijke schoonheid die ervoor zorgt dat iemand bij je blijft.