Wimpergroei serum l’oreal


WimperboosterserumLange volle bambi wimpers dat is wat ik wil (don’t we all?). Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ben namelijk geboren met een matig zetje wimpers.

Volume kom ik niet te kort. Althans dit werd mij verteld toen ik een tijdje geleden mijn wimpers liet verlengen. Volgens dat lief dammetje heb ik meer dan gemiddeld aantal wimpers.

Ik ben geen type die regelmatig nepwimpers laat zetten of opplakt. Waarom niet? Geen flauw idee. Maar met een heleboel korte wimpertjes kom ik ook niet in de buurt van mijn gewenste bambi look.

Mascara helpt wel een handje. Vooral de wat duurdere mascara’s van Chanel en Lancome helpen wel met het verlengen van de wimpers. Het jammere is dat deze mascara’s best prijzig zijn en om nou iedere keer 40 euro uit te geven aan mascara is ook niet ideaal.

Wimperbooster

Ik besloot dat er zoiets moest zijn als een “wonder” middeltje die mijn wimpers extra laat groeien. Want hoe goed mascara’s ook zijn, ze kunnen niet toveren.

En wat blijkt zulke wondermiddeltjes zijn er in alle soorten en maten. Een van deze middeltjes (een serum) is ga ik vanaf vandaag uitproberen.

De L’oreal renewal lash serum. Een serum met een apart applicator. Met de puntige kant breng de serum aan op bovenste rand van je wimpers. Zoals je eye-liner zou aanbrengen. Met de volledige breedte van aplicator glij je als het ware of je wimpers heen zoals je mascara zou aanbrengen.

Wimpers

Deze gecentreerde wimperbooster serum belooft vollere en sterkere wimpers. Ik hoop dat ze hiermee ook langere wimpers bedoelen. Dit is hoe mijn wimpers er nu uitzien. Ik hoop dat ik jullie in een update van dit artikel goed nieuws kan brengen. Het zou zo fijn zijn als dit werkt!

De L’Oreal Renewal Lash Serum is al een poos op de markt en is o.a. hier te koop.

Welke serum of middel gebruik je of ken je die wimpers laat groeien?