Wish, hope, peace& love!


Vandaag is het een hele speciale dag.. ik ben namelijk jarig! Yayy Happy birthday to Kimmieee. Nou Kimmie nee. Ben tegenwoordig toch echt wel Kim. Ik draai al behoorlijk wat lentes mee en vandaag er nog ééntje bij. Poeh Poeh ‘t gaat hard!

Ter ere van mijn b-day deel ik vandaag mijn birthday wishes. Niet tot in de detail, want ik wil natuurlijk wel dat ze uitkomen. Maar in de vorm van een super leuke ketting, het zijn eigenlijk 3 kettingen.

Dit zijn ze. Wish: hoe ‘groot’ haha of ja oud ik ook ben ik wil nooit stoppen met met wensen. Hope: iets wat ik mijn leven lang wil blijven houden. Peace&Love: de belangrijkste waardes in het leven, twee dingen waarop ik volmondig kan antwoorden ” die heb ik”. En hopelijk nog vele jaren na deze!

Het zijn 3 kettingen aan elkaar. Het heeft een goede lengte en valt mooi om de hals heen. Een nadeel van dit soort aaneen geschakelde kettingen is dat het makkelijk in elkaar verwikkeld raakt. Maar bij deze ketting  heb ik dat probleem gelukkig niet. De wish-hope-peace&love ketting is in zowel goud als zilver te koop. Een mooi hebbedingetje.

Ik ga lekker van mijn zonnig dagje genieten. Ik zeg do the same!

Liefs Kim x

 

De ketting is hier te koop.

Oja voor mijn bezoekers die het niet weten heb ik een vraag: Hoe oud denk je dat ik ben? Geef je het juiste antwoord dan maak je kans op een kleine give-away!