Wishlist februari 2014


Wishlist februari 2014

 

Wishlist februari 2014 van bestyoubeauty met MICHAEL Michael Kors

Ik wist niet dat het zo leuk is om een visuele wishlist te maken. Ik ben altijd wel van de lijstjes geweest, heb er ook speciale apps voor. Maar mooie afbeeldingen, in plaats van een lijst met woorden is toch andere koek.

Op de bovenstaande afbeelding staat alles wat ik op dit moment op mijn wishlist heb staan. In gedachte was het veel meer. Blijkt zwaar mee te vallen. Ik had er een paar weken geleden wel meer opstaan maar ik ben ook wel iemand die echt ” het lijstje ” afwerkt. Het afvinken vind ik net zo leuk als opschrijven hihi.

Het enige wat ik niet echt haalbaar is (lees: dikke vette understatement) op deze wishlist is de Cartier love bracelet. Met mijn budget wordt het een leuke dupe. De rest zal ik de aankomende tijd langzaam maar zeker aan mijn stash en garderobe toevoegen. Tenzij mijn smaak intussen veranderd en ik de helft van mijn wishlist niks meer aan vind :)

Iets op m’n wishlist zien staan dat jou ook wel leuk lijkt?

Zie dan hieronder zie je de links naar de items:Black sweater, €21 / Army parka jacket, €30 / GUESS skinny jeans, €36 / Indulgence, €36 / Boohoo slip on boots, €48 / Minnetonka leather boots, €64 / MICHAEL Michael Kors watch, €185 / Studded bracelet / Studded bracelet, €5.040 / Chunky necklace / Tiffany Co infinity bracelet, €150 / Tiffany Co sterling silver ring, €110 / Brian Lichtenberg hat, €48 / Sigma Beauty beauty product, €87