Wishlist spring ’15… Fashion Mash!


Wishlist Spring ’15… Fashion Mash! van bestyoubeauty met BOSS OrangeWishlists maken. Leuker als dit wordt het niet.. gauw. Lekker klikken en wegzwijmelen bij de nieuwste fashion trends. Het is net een mini blik in de toekomst. Omdat ‘designers’ altijd een seizoen voorlopen. Ik beeld me dan nu al die heerlijk lente middag in, waar ik m’n zacht gele blazer voor het eerst draag. Of die zwoele zomeravond waarin ik in mijn trench kimono een dansje doe in bloemendaal. Zie je daar ga ik al helemaal… :D

 

 

Deze wishlist is een mash van mijn ‘Flirty girly’ stijl & mijn ‘edgy sporty’ kant. De trends van dit voorjaar zijn right up my alley. Ik vind het heerlijk om me te kunnen uiten in mijn kleding. Ik kan zonder woorden laten weten wie ik ben. Quote: “Fashion is away of showing who you are without having to speak” – Rachel Zoe.

Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven?