Woensdag weetje: Benen droog scheren


benenMijn blogje is echt mijn uitlaatklep. Hier deel ik foto’s, info & gebeurtenissen. En er is mij laatst toch is iets overkomen.

Het was een onverwachts warm dagje een week geleden. Ik moest en zou een jurkje aan trekken die dag. Aangekleed en al helemaal klaar om de deur uit te gaan, wierp ik een laatste blik in de spiegel. En toen zag ik het, behaarde benen iekkkk.

En nu komt het. In al mijn haastigheid besloot ik mijn benen DROOG te scheren. Voordat ik het ‘deed’ wist ik vaagjes dat het een slecht idee was. Waarom precies dat wist niet. Dus wat doet Kim.. hopla droog haar benen scheren. Bij de eerste haal voelde ik niks raars. De tweede en derde haal voelden wat onprettig aan dus ik besloot het klusje heel snel te klaren.

pijn

Toen ik eenmaal klaar was merkte ik dat mijn benen strak aanvoelde.  Ohhwel mijn benen waren in ieder geval haar-vrij. Maar ze konden nog wat creme gebruiken. Ik dus mijn benen insmeren. O M G ik vloog tegen het plafond aan! Door dat beetje creme stonden mijn benen in vuur en vlam!

Waarom, waarom heeft niemand mij gewaarschuwd?! Was mijn gedachte op dat moment. Ik kon wel janken van de pijn. Kijk ik wist heus wel dat het niet verstandig was om je benen droog te scheren maar ik wist niet wat mij zou overkomen als ik het wel deed. En ja af en toe kan ik best ‘rebels’ zijn :D .

Na mijn gruwelijk ervaring, wil ik iedereen behoeden voor het droog scheren. Het kan heel verleidelijk zijn maar doe-het-niet! En als je het dan toch hebt gedaan, niet krabben. Want dan duurt de ellende nog een dag langer.

Heb jij je benen weleens droog geschoren?