Woensdag weetje: Dwaze dagen & Prijzencircus


dwaze1

Wist je dat vandaag de welbekende 3 dwazen dagen van de bijenkorf van start gaan? De ‘Bij’ is sowieso mijn favoriete warenhuis. Al dat moois onder 1 dak, ik ben letterlijk uren zoet in de Bijenkorf. Tijdens de dwaze dagen heb ik mijn ‘wannahave-list’ dan ook klaar liggen.

In dit artikel licht ik een paar leuke items uit die deze dagen in de sale zijn.

dwaze2

 

Sinds 25 september is er ook prijzencircus bij de V&D. De aankomende dagen kan dus naar hartelust goede deal naar binnen slepen. Ik ben zelf van plan om een Guess horloge te scoren. Welke van deze horloges vind jij het leukst?

circus3

Ook Rituals is 50% afgeprijsd. Leuke giftsets, doucheolie fijn om te hebben maar ook super om cadeau te geven.

circus2

Ga jij nog wat shoppen met de dwaze dagen & het prijzencircus?

De 3 dwaze dagen van 1 t/m 3 oktober.

Prijzencircus van 25 t/m 12 oktober.