Woensdag weetjes: eten vermijden buikvet verbranden


Buikvet is het moeilijkste vet om kwijt te raken op je lichaam. Wil je toch echt een platte buik dan is alleen sporten niet genoeg. Er zijn 6 soorten voedsel die je moet vermijden wil je buikvet verbranden. Lees snel verder om te zien welk voedsel het betreft.

Toetjes

Het favoriete gedeelte van de maaltijd een toetje. Maar de meeste toetjes (cake, koekjes, ijs) bevatten geraffineerde suikers. Deze suikers leiden tot gewichtstoename. Kies daarom voor een lekker stuk fruit als toetjes

Frisdrank

Prik bevat lege callorien die je heel makkelijk aan laten komen. Ook bevat frisdrank veel suiker in de vorm van fructose en stroop. Je lichaam heeft heel veel moeite met deze suikers af te breken vooral rondom je middel.

Fastfood

De meeste fastfood wordt bereid in vette olie ( geen plantaardige olie). Dit type olie levert een significante bijdragen aan obesitas.

Volle melk

Volle melk is een prima bron voor calcium en andere voedingsstoffen maar het bevat ook veel vet. Als volwassen hebben we eigenlijk geen volle melk nodig tenzij wel in gewicht aan willen komen.

Chips

Chips wordt over het algemeen gebakken in een bepaald soort olie, hydrogen olie. Dit type olie wordt ook wel trans vet genoemd. Het staat er om bekend dat het je cholesterol en gewicht verhoogt.

Pannenkoeken

Pannenkoeken bevatten een grote hoeveelheid aan calorieën en vet. En het wordt nog erger als je er poedersuiker of stroop aan toevoegt.

Bron.