Zondag Nail it: Perfect Pastel Pink


PPP

Een paar dagen zonneschijn en ik heb meteen de zomer in m’n bol. Weg met die donkere kleurtjes lets get in the spring spirit. Met de lente in het vooruitzicht ben ik weer één-en-al pastel.

DSC03959

Vandaag heb ik gekozen voor pastel roze. Een schattig lakje van de Hema, long lasting nailpolish nr.12. Ik heb niet veel lakjes van de Hema in mijn stash maar dit is wel een mooie.

DSC03975

Persoonlijk hou ik wel van een goede dekking en daarom heb ik 2 laagjes aangebracht te zien op de bovenstaande foto. Een minpuntje van dit Hema lakje is dat het helemaal niet ‘long lasting’ is. Na 2 bordjes afgewassen te hebben waren meerdere nagels alweer chipped, minder! Dat is dus de reden waarom ik niet zoveel Hema lakjes bezit.

Al met al een loveable kleurtje x